Menu Sluiten

HOME

WIJ ZIJN WEER VOLLEDIG OPEN IN HET WEEKEND!

Eindelijk is het zover! Vanaf 12 Juni mogen wij ook de deuren van onze brasserie weer openen voor jullie! Zoals velen van jullie weten, hebben wij vanaf dag één van de lockdown ervoor gekozen niet te sluiten maar open te blijven voor onze trouwe klanten. Bovendien hebben wij al onze gerechten van de brasserie ook als afhaal aangeboden. 

Hiervoor hebben wij meteen de. nodige maatregelen genomen en aanpassingen gedaan aan onze afhaal. Steeds met de veiligheid van onze klanten voorop! De vele positieve reacties op onze aanpak en werkwijze hebben ons in deze moeilijke periode de nodige drive gegeven om door te gaan.

Ook nu de brasserie vanaf 12 Juni weer zal openen zullen wij ook hier al het nodige doen om deze veiligheid voorop te stellen, zonder in te perken op de sfeer, kwaliteit en gezelligheid. Jouw bezoek in onze brasserie zal er (tijdelijk) net iets anders uitzien. Maar wij blijven aanpassen en optimaliseren waar nodig! Wij hopen jullie dan ook snel weer te mogen verwelkomen om jullie een gezellige avond te bezorgen!

 

Wij willen in het bijzonder alle klanten bedanken die ook in deze moeilijke tijden zijn blijven bestellen!

ZE ZIJN ER WEER! ONZE VERSE MOSSELEN!

Ze zijn er weer! Onze heerlijke verse mosselen! Wij raden aan tijdig te reserveren en het aantal mosselen door te geven! OP=OP! Reserveren kan vanaf nu weer gemakkelijk en snel ONLINE!

Reserveer nu voor onze mossel knallers!

Mosselen met friet voor slechts €16,50 per portie

OOK DE AFHAAL VAN AL ONZE GERECHTEN BLIJFT MOGELIJK!

Op vraag van vele van onze klanten blijven wij al onze gerechten ook aanbieden voor de afhaal. Wij blijven (momenteel) enkel werken met telefonische bestellingen. Omdat wij op deze manier onze klanten veilig kunnen bedienen in de frituur en de wachttijd voor onze klanten kunnen beperken. 

Wil je afhalen of liever komen eten?

Wij hebben altijd een veilige en snelle manier om jou te bedienen!

1000x dank aan onze klanten!

Wij bedanken al onze klanten die ook nu, in deze moeilijke tijd, toch hun favoriete gerechten bestellen.
Wij wensen jullie allemaal, meer dan ooit, een goede gezondheid toe!

Groetjes, het BRASSERIE MIKE team!

×

Powered by WhatsApp Chat

× BESTELLEN