Menu Sluiten

FRITUUR

FRITUUR

Wij geven voorrang aan telefonische bestellingen. Als je in de frituur zelf wil bestellen kan de wachttijd langer duren.

Bestel de lekkerste frietjes, snacks en broodjes!

In onze frituur kan je genieten van echte Belgische frietjes, snacks, heerlijk hamburgers en broodjes. Ook is het mogelijk om gerechten van de Brasserie kaart te bestellen om af te halen.

ONZE OPENINGSTIJDEN:

HOE BESTELLEN?

Gemakkelijk, snel en veilig jouw lievelingseten bestellen!

Tijdens de lock-down hebben wij onze volledige afhaal omgeschakeld naar een telefonisch bestel-systeem. Hierdoor staan er nooit meer dan 2 klanten tegelijkertijd binnen. Dit is snel, veilig en gemakkelijk voor ons en onze klanten. Omdat onze klanten dit systeem zo snel en veilig vonden hebben wij besloten voorlopig te blijven werken met telefonische bestellingen. Als je NIET telefonisch besteld hebt kan je in een speciale wachtrij wachten. hou er rekening mee dat dit langer kan duren omdat TELEFONISCHE bestellingen VOORRANG krijgen.

Als je graag lekker komt genieten op ons terras kan je dit doorgeven bij jouw bestelling. Je kunt dan jouw bestelling ophalen op het aangegeven tijdstip en dit buiten op het terras opeten.

ONZE AFHAALLIJSTEN:

Maak een keuze uit onze menukaart en afhaallijsten.

Klaar om jouw bestelling te plaatsen?

Geef jouw bestelling telefonisch door!

Je kan jouw bestelling telefonisch doorgeven vanaf 15:00u! Hoe eerder je jouw bestelling doorgeeft hoe eerder we jou in kunnen plannen.

+3211643370
Brasserie Frituur Mike - St. Odilialaan 1 - 3930 Hamont-Achel

×

Powered by WhatsApp Chat

× BESTELLEN